Онлайн
Резервация

Резервирайте вашето BMW oнлайн.

Вашето мечтано BMW никога не е било по-близо. Изберете някоя от многото оферти и резервирайте онлайн автомобил специално за вас. Изберете предпочитания от вас модел, влезте в My BMW, въведете информацията от вашата кредитна карта и резервирайте автомобил от дилърство, на което имате доверие.

Открийте вашия автомобил мечта.

Изберете един от многото автомобили, достъпни на момента. Изберете предпочитаните от вас модел, след това потвърдете вашия бюджет и разгледайте автомобилите, който са достъпни в най-удоното оторизирано дилърство.

Регистрирайте се/Влезте в My BMW.

След избор на модел, моля, регистрирайте се или влезте в My BMW. Можете да направите това или чрез натискане на "Вход" в горния ляв ъгъл на екрана или чрез натискане на "Резервиране с такса". My BMW ви осигурява преглед на вашите резервации, вашите любими и запазените от вас търсения.

Резервирайте автомобила онлайн.

Резервирайте автомобила eксклузивно, като използвате нашето удобно и лесно за употреба решение за плащане. Попълнете данните на вас или на вашата фирмата, приемете Общите условия на дилъра, попълнете детайлите за плащане и кликнете на "Резервиране с такса".

Завършете офертата.

Изберете вашето финансиране.

Ние имаме богата гама от пакети за финансиране, които могат да бъдат адаптирани спрямо вашите индивидуални нужди и да отговарят на вашия начин на живот. Изберете подходящия за вас, подпишете документите за финансиране и вземете ключовете за вашето BMW.