Премиум
Употребявани автомобили

BMW Premium Selection.

Oткрийте истинска радост от шофирането с употребяваните автомобили BMW Premium Selection. Преди употребяван автомобил BMW да получи сертификата BMW Premium Selection, той преминава през различни проверки - за 100% премиум качество и безкомпромисна надеждност. Насладете се на сигурността на 24-месечната гаранция на BMW Premium Selection и се възползвайте от нашето цялостно портфолио от услуги и опции за финансиране. 

Ние също имаме стандарти. Но по-високи.

За нас качеството не е просто обещание, а принцип. Употребяван автомобил BMW със сертификат BMW Premium Selection е подложен на щателна проверка на 360 градуса: само автомобили, които отговарят на всички прецизно определени продуктови стандарти ще бъдат включени в гамата от предложения. Автомобили BMW Premium Selection се предлагат само от BMW Premium Selection партньори, така че ние можем винаги да гарантираме възможно най-високо качество. Уверете се сами!

360° проверка

Само автомобили, преминали детайлна проверка на 360°, могат да бъдат част от BMW Premium Selection. С опита на BMW и най-съвременното диагностично оборудване, нашите експерти от BMW подлагат всеки автомобил BMW Premium Selection на широкообхватна проверка. След стандартизиран преглед, вашият BMW Premium Selection автомобил ще ви бъде предаден в безупречно състояние.

24 месеца гаранция

В лицето на BMW Premium Selection вие избирате също така по-високо ниво на безопасност и радост от шофирането. С гаранцията BMW Premium Selection Warranty можете да шофирате спокойно – навсякъде в Европа. Ако настъпи събитие по гаранция, ще ви бъде оказана асистенция в цяла Европа.

Лизинг и финансиране

За всички автомобили BMW Premium Selection получавате атрактивни условия за финансиране и лизинг. Ние предлагаме допълнителни услуги, застраховка за защита на автомобила и пътниците, а също така и изключително лесно завеждане на щети. С радост ще ви дадем съобразена с пазарните цени оферта за изкукупване на настоящия ви автомобил.

История на проверен автомобил

За автомобили BMW Premium Selection автомобилът и сервизната история са проверени съгласно продуктовите стандарти BMW Premium Selection.

Безплатно обслужване за 6 месеца или 10 000 км

От момента на доставка вашият автомобил е с включено безплатно обслужване за 6 месеца или 10 000 км  съгласно показанията за сервизиране в дисплея на автомобила.